Személyi edző

 

Személyi edző

Megértjük, ha nem boldogul egyedül, és hatékonyabb edzést szeretne végezni! Az ember sokszor tanácstalan, vagy nem találja a legjobb edzésformát, ami segít elérni céljait. 

Ha Ön is ebben a helyzetben van, javasoljuk, konzultáljon személyi edzőink egyikével!

Személyi edzőnk meghallgatja eddigi tapasztalatait, és megfelelő információk birtokában kialakítja az Ön személyes edzés-profilját. Ezután csak válasszon személyre szabott programjaink közül! Elfoglaltságaihoz igazodva akár heti többszöri, vagy ritkábban végzett közös munka eredményeképpen már az első néhány hét alatt megtapasztalhatja a személyi edzés előnyeit!

Hívjon minket bizalommal, segítünk!

Személyi edzőink

 

MISKEY TÜNDE

„Miért lettem személyi edző?

Mert az egyik legszebb hivatás az, amikor az ember tud segíteni másoknak. Hiszen így lehetőségem van nyomatékosan felhívni a figyelmet a tudatos és egészséges életvitel fontosságára,  mivel az egészség a legdrágább kincsünk. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a sport, hivatássá vállhatott az életemben.

A korábbi aktív fitnesz évek tapasztalatait 2004-ben váltottam sport végzettségreSemmelweis Egyetem- Testnevelés és Sporttudományi Karán, Testépítés – Fitnesz szakágon. Az azóta eltelt évek alatt az edzői munkám során azt tapasztaltam, hogy a vendégek főleg azért keresnek fel, mert szeretnének tudatosabban edzeni vagy egészségügyi problémáikon akarnak segíteni, ill. ezeket a problémákat még időben megelőzni.

Úgy gondoltam ennek a kihívásnak csak akkor tudok megfelelő minőségben eleget tenni, ha elvégzem az IWI Személyi edző  majd Senior trainer  továbbképzéseit valamint további tanfolyamokat, mint pl.: Funkcionális tréning, TRX.  

A rehabilitációs irány erősítéséhez szintén végeztem pár tanfolyamot:Fizioterápiát, Kinesio Taping, Funkcionális izomtesztelés, Életmód tanácsadó – Wellness trainer (táplálkozás)Rendszeresen részt veszek itthon és külföldön különböző szakmai konferenciákon, hogy folyamatosan tovább képezzem magam és naprakész ismeretekkel álljak vendégeim rendelkezésére.”

+36(70)677-4735

email: tmiskey@fotnet.hu

 

VÁRI EDINA

Személyi-, Aerobik- és Fitness Edző

Célom, hogy elérjed a célodat! Megtanítsam a gépek helyes használatát és, hogy önállóan tudj később edzeni. Bármi legyen is az, amit el szeretnél érni, az oda vezető út lépésekből áll.

A Te dolgod csak annyi, hogy megteszed a következő lépést. Ne foglalkozz azzal, hogy hányan kételkednek benned, hányan szeretnék látni, ahogy elbuksz, ahogy átlagos maradsz! Koncentrálj, maradj motivált és tedd meg a következő lépést.


Végzettség:
 Fitnessz Wellness Asszisztens, Aerobik Edző és Személyi Edző


Sport múlt:
 Országos Légtorna bajnokás 1. Helyezett (2011)

+36(30)6226196

ve.variedina@gmail.com

facebook.com/edinavari

 

 

SZABÓ ANITA


A kellő motivációt nyújtom célod eléréséhez, legyen szó:
- testsúlycsökkentésről, 
- tónusosabb külsőről
- célnak megfelelő táplálkozási
tanácsadásról
- táplálékkiegészítési segítségről
- önbizalmad visszaszerzéséről, változatos edzés mellett.
Közös munkánk eredményt hoz.

Weboldal:
https://m.facebook.com/motivaciosoldal/Csoportos edzési lehetőség, BodyReform néven a VIDfit órarendben.
Keress bizalommal!

 

 

+36309655775

 

anita.a.szabo07@t-email.com