Professzionális Személyi edzés

Megértjük, ha nem boldogul egyedül, és hatékonyabb edzést szeretne végezni! Az ember sokszor tanácstalan, vagy nem találja a legjobb edzésformát, ami segít elérni céljait. Ha Ön is ebben a helyzetben van, javasoljuk, konzultáljon személyi edzőink egyikével!

tovább

Csoportos edzés Intense-x

Az INTENSE-X egy teljes testet átmozgató edzés, melynek hasonló változatát 2009-ben Amerikában fejlesztettek ki. Ha valaha is voltál intervallum edzésen, tudod, hogy mit takar. Az alacsonyabb intenzitást követi a magas, rövid időn keresztül, hogy utána ismét visszatérj a lassabb tempóhoz.

tovább

Csoportos edzés mindenkinek Több típus

A VIDfti sportcentrum csoportos óráival mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb edzési formát! Számtalan edzéstípussal várjunk mindenkit! TRX, S.W.A.T POWER, CrossFIT, Zsírégető, Canggo, BodyReform. Interva ,Alakformáló Step, KangaBurn, Pilates stb.

tovább
Új csoportos óra!

Új csoportos óra!

Új csoportos óra a Vid Fit-ben! Az INTENSE-X egy teljes testet átmozgató edzés, melynek hasonló változatát 2009-ben Amerikában fejlesztettek ki. Ha valaha is voltál intervallum edzésen, tudod, hogy mit takar.

Nyitvatartás változás!

Nyitvatartás változás!

Kedves vendégeink! Szeptember 1-től visszaáll a hosszabb nyitvatartási időnk! A változás érinti a hétköznapi és hétvégi nyitvartartásunk idejét is!

CrossKids

CrossKids

Ha úgy gondolod, hogy gyermeked egy eleven kis csibész, akkor nálunk a helye! Játékosan ismerkedik meg az egészséges életmóddal, melyet a későbbiekben tudatosan használ. A foglalkozás időpontja: minden kedden és csütörtökön 17:00-tól 18:00-ig.