Professzionális Személyi edzés

Megértjük, ha nem boldogul egyedül, és hatékonyabb edzést szeretne végezni! Az ember sokszor tanácstalan, vagy nem találja a legjobb edzésformát, ami segít elérni céljait. Ha Ön is ebben a helyzetben van, javasoljuk, konzultáljon személyi edzőink egyikével!

tovább

Csoportos edzés gyerekeknek Crosskids

A CrossKids fitness program abból kifolyólag tud biztonságos, dinamikus és szórakoztató mozgásforma lenni, hogy kizárólag olyan edzéselemeket foglal magában, amelyeket a gyermekek természetükből adódóan végeznek és élveznek.

tovább

Csoportos edzés mindenkinek Több típus

A VIDfti sportcentrum csoportos óráival mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb edzési formát! Számtalan edzéstípussal várjunk mindenkit! TRX, S.W.A.T POWER, CrossFIT, Zsírégető, Canggo, BodyReform. Interva ,Alakformáló Step, KangaBurn, Pilates stb.

tovább
Nyitvatartás változás!

Nyitvatartás változás!

Kedves vendégeink! Szeptember 1-től visszaáll a hosszabb nyitvatartási időnk! A változás érinti a hétköznapi és hétvégi nyitvartartásunk idejét is!

CrossKids

CrossKids

Ha úgy gondolod, hogy gyermeked egy eleven kis csibész, akkor nálunk a helye! Játékosan ismerkedik meg az egészséges életmóddal, melyet a későbbiekben tudatosan használ. A foglalkozás időpontja: minden kedden és csütörtökön 17:00-tól 18:00-ig.

Chocolate Brown Nr.1.

Chocolate Brown Nr.1.

Akkreditált vizsgálatok alapján, ha Chocolate Brown Nr.2 típusú csövekkel szerelt szoláriumgépben napozunk, átlagosan 1,7 perc alatt 1000NE D-vitamin képződik szervezetünkben Ez azt jelenti, hogy kicsivel több, mint 3 perc alatt feltöltődhetünk a szükséges napi D-vitamin mennyiséggel (2000NE)