Csoportos órák

 

Csoportos órák

 

 

S.w.a.t. Power- Funkcionális tréning


Változatos edzés, az eszközök megfelelő használata és a gyakorlatok változatossága hozzásegítenek céljaid eléréséhez a fitnesz területén. A legkiválóbb funkcionális eszközök: kettle bell, medizinlabda, kézisúlyzók, kenderkötél, húzódzkodó rudak, core board, buzogány.


Funkcionális tréninggel fejleszthetsz például: erőt, gyorsaságot, hajlékonyságot, izomellenállást, szív- és érrendszeri állóképességet.

Óraadó: Ludescher Levente

         

 

 

 

 

 

 

Intervall

Az intervall az egyik leghatékonyabb zsírégető és alakformáló edzéstípus, ráadásul az óra nem koreografált, így, bárki könnyen követheti.

10 perc dinamikus bemelegítést magasabb és alacsonyabb intenzitású, saját testsúlyos gyakorlatok felváltva követik 45 percen keresztül.

Egyes gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzó, step padot is.

A végén 5 perces nyújtással, lazítással fejezzük be az edzést.

Óraadó: Vári Edina

 

 

 

Alakformáló Step Aerobic

 


A rendszeresen végzett közepes intenzitású, aerob tréning lehetőséget ad a test meglévő zsírszövetének csökkentésére.  A szervezet, 45 - 50 perc alacsony-közepes intenzitású terhelés után a folyamatos mozgáshoz szükséges energiát főként zsírból nyeri, ezért a zsírégető órán a terhelés ideje alatt a résztvevők pulzusszáma a maximális pulzusszám 60 – 70 %-a (zsírégető zóna) közötti tartományban van, hogy elkerüljük a szervezet idő előtti elfáradását.

Az óra gyakorlatanyaga lépéseket, lépéskombinációkat, közepes intenzitású alap koreográfiát, majd az óra utolsó 10-15 percében erősítő gyakorlatot tartalmaz. 
Az erősítő hatású gyakorlatok kiegészítő eszközei a step pad, gumikötél, kézisúlyzó.

 

Óraadó: Vári Edina
  

 

 

 

 

Fitt Kids 

 

Könnyed, játékos mozgás gyerekeknek. 

óraadó: Krizsán Attila