S.W.A.T POWER

 Funkcionális Erő- és Állóképesség növelő edzés!


S.W.A.T    POWER   -  Ludescher Leventével

  Szeretnéd magad formában tartani, vagy csak egyszerűen ki szeretnél mozdulni a monoton világból és egy jókedvű csapathoz tartozni, akkor nincs más dolgod mint eljönni és kipróbálni a S.W.A.T Power - Funkcionális Erő- és Állóképesség növelő edzésünket.

Tréning előnyei:

  Változatos edzés, új kihívások, has- és hátizomzat, fejleszti az egyensúlyt, stabilitást, javul a testtartás, javul az izomegyensúly, ízületi stabilitás, csökken a sérülések kialakulásának veszélye, javul a testtudat, funkcionális edzések hatására könnyebben végezzük napi feladatainkat, egyszerre fejlődik az állóképesség és az erő. 

Kinek ajánljuk:

  Annak, aki szeretné egészségét megőrizni, aki változatos edzésekkel szeretné izomtónusát fokozni, kezdőknek kondíció megszerzésére, fogyni vágyóknak, rendszeresen sportolóknak erőnlét, kondícionális képességek fejlesztésére, akit vonzanak az új kihívások, ülőmunkát végzőknek az izomegyensúly megtartására, és nem utolsósorban azoknak a Nőknek, akik szeretnék finomhangolni alakjukat, és van már valamilyen sporttal kapcsolatos előéletük, tapasztalatuk, akiknek fontos a nőies alak.

  A foglakozások során használt további mozgásformák: saját testsúlyos gyakorlatok (bordásfal, zsámoly, húzódzkodó rudak, ugráló kötél, medicinlabda kettlebell, core board, kézi súlyzó, instabil párna, buzogány, rope kötél, stb.,)

  Az edzések helyszínéül a VIDfit Sportcentrum (2111. Szada, Dózsa György út 166) szabadtéri területe, valamint  tükrös terme szolgál; a tréningek időpontja  a www.vidfit.hu , vagy Facebook oldalon megtalálod, vagy  Érdeklődni  VIDfit Sportcentrum telefonszámán 06-30-490-9470, vagy info@vidfit.hu.

Napi jegy ill. bérlet ára tartalmazza a funkcionális edzést, valamint a teremedző segítségét!