Nyitvatartás változás!

Kedves vendégeink! Szeptember 1-től visszaáll a hosszabb nyitvatartási időnk! A változás érinti a hétköznapi és hétvégi nyitvartartásunk idejét is!

Tovább

CrossKids

Ha úgy gondolod, hogy gyermeked egy eleven kis csibész, akkor nálunk a helye! Játékosan ismerkedik meg az egészséges életmóddal, melyet a későbbiekben tudatosan használ. A foglalkozás időpontja: minden kedden és csütörtökön 17:00-tól 18:00-ig.

Tovább

Chocolate Brown Nr.1.

Akkreditált vizsgálatok alapján, ha Chocolate Brown Nr.2 típusú csövekkel szerelt szoláriumgépben napozunk, átlagosan 1,7 perc alatt 1000NE D-vitamin képződik szervezetünkben Ez azt jelenti, hogy kicsivel több, mint 3 perc alatt feltöltődhetünk a szükséges napi D-vitamin mennyiséggel (2000NE)

Tovább

S.W.A.T POWER

Szeretnéd magad formában tartani, vagy csak egyszerűen ki szeretnél mozdulni a monoton világból és egy jókedvű csapathoz tartozni, akkor nincs más dolgod mint eljönni és kipróbálni a S.W.A.T Power - Funkcionális Erő- és Állóképesség növelő edzésünket.

Tovább

Gyermekmegőrzés

Kedves szülők, amennyiben szívesen edzene nálunk, de nincs kire bíznia gyermekét válassza a KIPP-KOPPjátszóházat. Így gyermeke gondtalanul játszat, míg Ön nálunk sportol. A gyermekmegőrzés díja, csak 500Ft / 1.5 óra.

Tovább